Rutservice
 
Växel: 010-330 08 90
Jour: 0708-72 20 68
 
Kontakt
Om oss
Övriga tjänster
Markskötsel
Lokalvård
Hemstädning
 
   
Om oss

RUT-Service i Sverige grundades 2012 och är idag en del av verksamheten (Bifirma) till SWEPO Group AB som är ett säkerhetsföretag inom säkerhetstjänster och säkerhetsteknik och som i sin tur har funnits på marknaden sedan 2004 vilket innebär att du kan känna dig trygg i valet av städföretag då vi ställer samma krav på våra lokalvårdare som på vår säkerhetspersonal.

Det innebär att vi genomför omfattande kontroller innan anställning samt kontinuerliga kontroller under anställningen. All personal skriver på omfattande sekretessförbindelser om vad de får kännedom om hos våra uppdragsgivare och självklart förvarar vi er information och nycklar på ett säkert sätt i ett klassat säkerhetsskåp som är larmat med åtgärd.
Vår vision är att erbjuda hushållsnära tjänster för att ge er mer fri tid över till er fritid på ett tryggt och säkert sätt.

 
Vi expanderar

Vi vet att det kan vara en viss oro att lämna ut nycklar till ett företag och släppa in oss under tider då ni själva inte är på plats, och då är det viktigt att ni vet vem eller vilka som kommer och utför arbetet hos er. Därför strävar vi efter att det alltid är samma personal som kommer till er, och vår uppdragsansvariga tillser att du får träffa vår personal innan de får arbeta självständigt hos er!

Vi har idag verksamhet i Östergötlands län och i Stockholms län och vi söker alltid efter nya, duktiga, förmågor som vill utvecklas i vårt företag. Därför tar vi kontinuerligt emot spontanansökningar på rekrytering@rutservice.se. Huvudkontoret ligger i Sollentuna, norr om Stockholm

Växel: 010-330 08 90

Vår växel är bemannad 08:00 – 17:00
Utanför växelns öppettider har vi alltid ett journummer där ni kan nå oss vid akuta frågor. Journumret får ni tillsammans med ert avtal och vår dokumentation.

Hemstädning
Prova vår Hemservice!
Lokalvård
Prova vår totalservice!
Markskötsel
Prova vår trädgårdsskötsel!
Kampanjer
Gilla oss på FACEBOOK!