Rutservice
 
Växel: 010-330 08 90
Jour: 0708-72 20 68
 
Kontakt
Om oss
Övriga tjänster
Markskötsel
Lokalvård
Hemstädning
 
Låt oss vårda era lokaler

Vårt arbete är att ge er de bästa förutsättningarna för ett lyckat besök och med ett bestående positivt intryck genom att arbeta med vårdande Lokalvård.

Vi inleder alltid med ett personligt möte där vi går igenom era behov och önskemål, ser över nuvarande omfattning och förbrukning av städmaterial och förbrukningsmaterial (om ni önskar funktionsentreprenad) där vi avlastar er inköpsvdelning.

Vi arbetar efter den nordiska kvalitetsstandarden INSTA800 och genomför varje månad interna kvalitetskontroller. Vi kan även erbjuda digitala egenrapporteringar direkt till er, och med vår tjänst för smart kvalitetskontroll kan ni själva genomföra kvalitetskontroller enkelt med hjälp av en Smartphone.

Boka möte >>
Trygghet, enkelhet och närhet

RUT-Service är en del av säkerhetsföretaget SWEPO Group AB, vilket innebär att samtlig personal genomgår samma kontroll som säkerhetspersonal.

Vi upprättar alltid en städinstruktion som utgår från typ av fastighet (företag, industri, hyresfastighet, bostadsrätt) och er önskade städnivå när vi räknar på tidsåtgång och städintervall för att du ska få en bra balans mellan Lokalvård och kostnad.

Du får en egen uppdragsansvarig som du kan kontakta direkt istället för att behöva ringa en växel. Vår personal bär alltid våra profilkläder så att du, dina besökare eller boende alltid enkelt kan identifiera vilka vi är.

Vi är godkända för F-skatt, betalar moms-, arbetsgivaravgifter och skatter och samtlig personal är försäkrade. Vi är anslutna till Almega Serviceentreprenörerna och har tecknat kollektivavtal.

Boka möte >>
Hemstädning
Prova vår Hemservice!
Lokalvård
Prova vår totalservice!
Markskötsel
Prova vår trädgårdsskötsel!
Kampanjer
Gilla oss på FACEBOOK!