Rutservice
 
Växel: 010-330 08 90
Jour: 0708-72 20 68
 
Kontakt
Om oss
Övriga tjänster
Markskötsel
Lokalvård
Hemstädning
 
Vi ger dig mer fri tid till din fritid!

Vi vet att vardagen är fylld av en massa ”måsten” och därför ska det vara enkelt och tryggt att välja oss som er leverantör av mer fri tid! Vi börjar alltid med en provstädning för att se den faktiska städtiden hemma hos dig istället för att slösa med din värdefulla tid genom att göra hembesök.

Efter provstädningen får du en offert och du har alltid en ”prova-på” månad när du väljer att anlita oss. Trygghet, enkelhet och närhet Du får alltid en ”prova-på” månad på våra hemserviceavtal för din trygghet skull.

RUT-Service är en del av säkerhetsföretaget SWEPO Group AB, vilket innebär att vår personal kontrolleras på samma sätt som säkerhetspersonalen. Våra avtal för hemstädning ger dig en fast månadskostnad utifrån antal städtillfällen per månad samt antal timmar per städtillfälle.


Prova vår Hemservice >>

 
Vi tar med utrustningen kostnadsfritt

Till våra hemstädningsuppdrag har vi alltid med:
  • Egen kombistädmaskin som även renar luften från de luftburna dammpartiklarna som en vanlig dammsugare skickar ut i luften under hemstädning. Städmaskinen klarar även att sanera och tvätta tygmöbler, sängar och mattor.
  • Egen städutrustning som är ergonomiskt anpassade till vår personal.Egna, rena, torkdukar och mopptrasor som saneras efter varje hemstädning.
  • Egna rengöringsmedel som är miljövänliga med minimal påverkan på människa och miljö.

Allt detta ingår utan tilläggskostnad för dig! Vi är godkända för F-skatt, betalar moms-, arbetsgivaravgifter och skatter och samtlig personal är försäkrade. Vi är anslutna till Almega Serviceentreprenörerna och har tecknat kollektivavtal.

Prova vår Hemservice >>

Hemstädning
Prova vår Hemservice!
Lokalvård
Prova vår totalservice!
Markskötsel
Prova vår trädgårdsskötsel!
Kampanjer
Gilla oss på FACEBOOK!