Rutservice
 
Växel: 010-330 08 90
Jour: 0708-72 20 68
 
Kontakt
Om oss
Övriga tjänster
Markskötsel
Lokalvård
Hemstädning
 
Vi skapar välmående, gröna, landskap i park och trädgård

Alla kan klippa en gräsmatta, men alla kan inte skapa ett välmående landskap i ett grönområde utan kunskap om markskötsel. Oavsett om du har en villaträdgård, grönytor vid din fastighet eller bostadsrättsförening eller om du behöver hjälp med större markområden och parker så har vi kunskap och erfarenheten av att utföra markskötsel och skapa attraktiva och trivsamma grönytor för avkoppling och rekreation.

Under perioden Maj-Oktober tar vi hand om den ”gröna” markskötseln. Det vill säga att vi utför höst- och vårstädningar med häckklippning, beskärning av buskar och träd, ogräsrensning och landskapsklippning genom gräsklippning. Helt enkelt en fullservice inom markskötsel.

Under perioden November-April tar vi hand om vinterunderhållet och ser till att du kan känna dig trygg att du följer de kommunala stadgarna för fastighetsägarens vinterunderhåll mot kommunala ytor.

Boka möte >>
Trygghet, enkelhet och närhet

Vi arbetar alltid med egna maskiner och utrustning så du slipper fundera på service och underhåll av din utrustning. När vi arbetar med bensindrivna maskiner väljer vi de alternativ som har minst miljöpåverkan. Du betalar inga tilläggskostnader för detta, utan det är inräknat i vårt pris från början.

RUT-Service är en del av säkerhetsföretaget SWEPO Group AB, vilket innebär att vi genomför noggranna kontroller av vår personal kontinuerligt.

Varje uppdrag påbörjas med ett personligt möte där vi går igenom dina önskemål på omfattning av markskötseln och sen skapar vi en årsöversikt och erbjuder dig ett skötselavtal där du lätt kan budgetera för uppdraget med en fast månadskostnad för uppdraget.
Vår personal bär alltid våra profilkläder så att du, dina besökare eller boende alltid enkelt kan identifiera vilka vi är. Du kan alltid beställa tilläggsarbeten från vår personal som är på plats hos dig. Vi är godkända för F-skatt, betalar moms-, arbetsgivaravgifter och skatter och samtlig personal är försäkrade. Vi är anslutna till Almega Serviceentreprenörerna och har tecknat kollektivavtal.

Boka möte >>
Hemstädning
Prova vår Hemservice!
Lokalvård
Prova vår totalservice!
Markskötsel
Prova vår trädgårdsskötsel!
Kampanjer
Gilla oss på FACEBOOK!